Престижните отличия са учредени с подкрепата на:
Наградите SKY STARS са инициирани от b2b Media и учредени през 2015 година в партньорство с:

IATA
 
  WATA   APG Network    
             

ПАРТНЬОРИ НА SKY STARS 2016Медии-партньори:

Manifesto1   inews          
 BusinessLady       Predpriemach2        


Компании-партньори:

  Компания „Михалково” е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България. Добиването и бутилирането на естествено газирана вода „Михалково“ в село Михалково, община Смолян, започва още през далечната 1956г. Само три са минералните извори в света, чиято вода се доближава по състав, вкус и качества до тази в Михалково: Виши във Франция, Боржоми в Грузия и Фахинген в Германия.            
                 
 

DrivE.R e мобилно приложение, което обединява всички услуги за автомобила. Чрез него шофьорите могат да намерят сервизи или магазини за авточасти, които са в близост до тяхното местоположение и дори да си запишат час. DrivE.R предоставя и възможност те да се свържат със застрахователите си или да извикат Пътна помощ. Приложението изпраща и напомняния за поддръжката на колата. Това е първият софтуерен продукт за мобилни телефони, разработен от българската компания WebCloud Ltd. и ще бъде безплатен за потребителите на Android и iOS.
DrivE.R ще бъде в помощ и на логистични и транспортни компании, улеснявайки поддръжката на автомобилите им.

           
                 
  Мисията на компанията е да предлага най-висококачествената и най-широкоспектърна гама от багажни изделия и като че ли успява. Ако на улицата попитате 10 души коя марка за куфари и чанти им идва първо на ума, 9 от тях веднага ще изстрелят - "SAMSONITE"!            
                 
  REFAN е водеща световна марка - символ на високо качество, престиж и професионализъм. Ежегодно от "Рефан България" се подпомагат десетки събития в социалната сфера, в областта на спорта, културата и изкуството.             
                 
 

Сдружение с нестопанска цел Клъстер „Зелен Транспорт”  е  учредено в края на 2011 г. в гр.София.
Дейността е насочена изключително към обединяване на усилията за развитие на интермодалния товарен и пътнически транспорт в България.

           
                 
  HOME Selection предлага избрана селекция от качествени продукти с цялостно проектиране на интериорни решения и изпълнение на довършително-ремонтни дейности. Добрият дизайн е пример за  постигната функционалност, стил и качество. Естетиката е следствие на тази съвкупност. Във философията на фирмата е залегнало "избраното" за дома. Функционални продукти за максимален комфорт и удобство.              
                 
  Зад марката Трастена стоят 95 декара био малини, много години усърдна работа и хиляди щастливи вечери. Най-популярното и търсено плодово вино на българския пазар ще бъде ваш домакин на Второто издание на Годишните награди Sky Stars.            
                 
  Отлично местоположение, модерни съоръжения, най-новите технологии, добре познат бранд, утвърдени стандарти за качество, добре обучен и винаги готов да Ви обслужи персонала – Best Western Premier Летище София разполага с всичко това. Хотел Премиер в София е идеално разположен в новия бизнес район и непосредствено на летище София.            
                 
  Винарска изба Едоардо Миролио е разположена в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22 км. от Нова Загора.  Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм.            
                 

Основната цел на Орбелус е да произвежда качествено, предимно купажно вино, с подчертана индивидуалност и с усещане за произход. Философията на избата е, че за постигане на този резултат работата започва от избиране на най-подходящото място и сортове и култивиране на лозята. Ето защо вината с наименование Орбелус – Орбелус Мелник, Орбелус Гетика и Орбулс Прима, се правят само от собствени лозя, отглеждани по биологичен начин. Всички лозя на Орбелус са сертифицирани съгласно българското и европейското законодателство за производство на биологично грозде.

           
                 

 

   

 

 

Templates by BIGtheme NET