Учредители:

Saveur  

Сандрин дьо Сант Совьор – президент и изпълнителен директор на APG Inc. Родена през 1971 г. във Франция, завършва финанси в държавния университет Сан Диего. През 1993 г. започва работа в APG France. От 1999 развива продукта IBCS-IATA и подписва над 55 международни договора. От 2011 г. е президент и изпълнителен директор на APG Inc. Носител е на престижния френски орден на почетния легион.

     
Anca   Анка Апахидеан – регионален мениджър на IATA за Източна Европа. IATA е създадена преди около 60 години от група авиокомпании. Днес тя представлява близо 230 международни авиокомпании, които съставляват 93% от международния планиран трафик. Международната Асоциация за Въздушен Транспорт също така представлява, ръководи и обслужва сектора на въздушния транспорт като цяло.
     
Kasar  

Морис Касар – президент на Световната асоциация на туристическите агенции (WATA). WATA е международна неправителствена организация, създадена в Швейцария през 1949 г. и е единствената асоциация, която е изцяло насочена към туристическия пазар на поръчкови и персонализирани пътувания за индивидуални клиенти и групи. Членове на WATA са местни експерти, които се ползват с правото на ексклузивност за страната. WATA е представена в 62 страни от цял свят.

   

 

baikov  

Байко Байков – председател на АБТТА. Байко има богат опит в сферата на туристическата индустрия, той е доктор на науките в СУ „Св. Климент Охридски“ и преподавател. Управител и собственик е на туристическа агенция Бохемия. Член е на Борда на директорите на консорциум GO2BALKANS. Избиран в ръководството на АБТТА в няколко последователни мандата от 2004 г., в т.ч. като Председател Връзки с Обществеността, Зам. Председател на Управителния Съвет и от 2013 г. – като Председател на АБТТА.

     
Karamalakov  

Йордан Карамалаков – управител на клона на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) в България (2000-2012). Работи в авиацията от 1979 год. Бил е директор на дирекция Пазар България в Авиокомпания „Балкан“ и представител в Копенхаген. През 2000 год. основава клона на ИАТА в България. Бил е председател на Съвета на директорите на Авиокомпания България Ер. От 2012 год. е регионален мениджър на ИАТА за Централна Азия.

     
nmarinova   Надя Маринова – гл. редактор на b2b Mediа. Основател на b2b Media, b2b Magazine, biolife.bg, Manifesto.bg, b2b Legal. Инициатор на конкурса “Най- зелените компании в България”, международната конференция “Индустрия и иновации”. Мениджърският й опит в областта на медиите включва престижни позиции като гл. редактор на Darik Radio Burgas, зам. главен редактор на в -к “Пари”, директор икономически предавания на TV Bulgaria On Air, гл. редактор на предаването “Оригиналът” по ТВ 7.
   

 

Blagoev1    Огнян Благоев – изпълнителен директор на АПГ България. Професионалният му опит в авиационния бизнес е над 25 години. Работил е на различни позиции в Търговска дирекция на авиокомпания Балкан и неин търговски представител в Кувейт и Катар. От 2001 година е Изпълнителен Директор на АПГ България, член на АПГ Асоциация. АПГ България представлява на българския авиационен пазар 15 чуждестранни авиокомпании.
     
Templates by BIGtheme NET