Жури:

 

Karamalakov  

Йордан Карамалаков – управител на клона на Международната асоциация на авиопревозвачите (IATA) в България (2000-2012). Работи в авиацията от 1979 год. Бил е директор на дирекция Пазар България в Авиокомпания „Балкан“ и представител в Копенхаген. През 2000 год. основава клона на ИАТА в България. Бил е председател на Съвета на директорите на Авиокомпания България Ер. От 2012 год. е регионален мениджър на ИАТА за Централна Азия.

     
Roska   Амалия Роска – анализатор Авиация, Международна асоциация за въздушен транспорт (IATA). Професионалният опит на Амалия в сферата на авиацията е 20 години, като от 1998 г. работи към Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA). В момента заема позицията на анализатор Авиация. Професионалното й развитие започва от Tarom (румънският национален авиопревозвач), продължава с опит в IATA по отношение на въвеждането на BSP и електронните билети. В момента, Амалия е отговорна за управлението на заинтересованите страни, финансите и администрацията, както и за мониторинга на пазара.
     
Blagoev  

Огнян Благоев – изпълнителен директор на АПГ България. Професионалният му опит в авиационния бизнес е над 25 години. Работил е на различни позиции в Търговска дирекция на авиокомпания Балкан и неин търговски представител в Кувейт и Катар. От 2001 година е Изпълнителен Директор на АПГ България, член на АПГ Асоциация. АПГ България представлява на българския авиационен пазар 15 чуждестранни авиокомпании.

     
Damyanov   Юрий Дамянов – член на УС на АБТТА, експертна група Авиация.
Професионалният опит на Юрий в сферата на въздушния транспорт започва преди повече 20 години в БГА „Балкан“, като последователно заема различни позиции в оперативна и търговска дирекция в страната и чужбина. По-късно е мениджър на отдел „Международни редовни линии“ към България Ер и представител в Рим, Италия. От 2014 г. е управител на туристическа компания Посока.ком, член на Управителния съвет на АБТТА и член на експертна група Авиация.
     
Sarasan  

Сергиу Сарасан – мениджър Авиационни решения Източна Европа, Международна асоциация за въздушен транспорт (IATA).
Сергиу е част от екипа на IATA от 2008. Завършил е икономика в Букурещ през 1999 г. и веднага след това започва своята кариера в сферата на авиационната индустрия. Професионалният му опит в сферата на авиацията е богат и включва разнообразни позиции, включително и карго бизнес. Понастоящем Сергиу е отговор за търговските продукти и продажбите, както и е за карго проектите в Източна Европа.

     
Надя Маринова – гл. редактор на b2b Mediа.   Надя Маринова – гл. редактор на b2b Mediа. Основател на b2b Media, b2b Magazine, biolife.bg, Manifesto.bg, b2b Legal. Инициатор на конкурса “Най- зелените компании в България”, международната конференция “Индустрия и иновации”. Мениджърският й опит в областта на медиите включва престижни позиции като гл. редактор на Darik Radio Burgas, зам. главен редактор на в -к “Пари”, директор икономически предавания на TV Bulgaria On Air, гл. редактор на предаването “Оригиналът” по ТВ 7.
   

 

Templates by BIGtheme NET